secretsgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size en basitinden örnek vereyim az önce konusrken 1 BTC=650$ dı suanda 770$ oldu bi anda. Bunu yazanada kadar BTC-E siteisinde daha olur bilemem. Önemli olan BTC cok yüksekken satın almak degildir. Piyasada yüksek satıslar oldugunda düsük kurdan alıp, yükseldiginde yani bir müddet sonra satmak en iyisidir.

BTCTURK sitesini sadece herkes battıgında ucuza BTC almak icin kullanıyorum. Aldıktan sonrada BTC-E sitesine transfer yapıp tabiki litcoin filan alabiliyorsunuz. BTC-E sitesinde her basarılı islemde %0.2 kesinti olur dönüstürme sırasında.

o kadar yüksek fiyata kimse bitcoin almaz. o sebeple %8.000 lik artıs beklemeyin. bu piyasada eskiden beri olanlar büyük kar sagladı. bundan sonrakiler düsüslerde güzel kazanır. yada altcoin lerde.
Yani altcoin almak daha mı mantıklı diyorsunuz ? bu ani yükseliş , 6 ayda 100$-1.000$ a çıkması beni bu işe yönlendirdi açıkcası. Yine dediğiniz gibi litecoin yüksedi o fiyata , fakat işin içine yine ben girince yine durulacak , düşecek

Ben şuan btcturk teki bütün btc leri , btc-e.com a nasıl aktarabilirim hocam ? burada btcleri litecoin e çevirsem , litecoin fırladığında nasıl bozdurup tl yapabilirim ?