caglar123 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel açıklamışsında hocam , bu 1 yıl içerisinde , yine %8000 gibi bir artış olurmu sizce ? eskiye göre aynı ortantıda ya da biraz daha yakın ? , Çin bu işe girdikten sonra değer artmış , zaten bizde şans olsa . Borsadan falan hiç anlamam ama , forumlarda falan görmüştüm , ulan hergün artıyorda artıyor , 1 yılda 10$ dan 1.000$ a çıkmış , ve hep yükselmiş , bizde alalım dedik , aldığımız gün Çin MB olayı , düşüşler , tabi dediğiniz gibi toparlar falan ama aynı orantıda çıkarsa ne mutlu bize.

Ben daha yeniyim bu olayda , btcturk ten takip ediyorum , ve hesabıma yüklediğim TL krediler ile alıyorum , bu alış-satış emri vermek dahamı ucuz/mantıklı ? . Ya da ; 1500 e düştüğü anda siteden alış emri versem , 2.000 e çıktığı anda bozdurma emri versem , 5 dk sonra yinr 1.500 e düşse ? ben 2.000 den mi bozdurmuş oluyorum ?
Siz %8.000 lik artısmı bekliyorsunuz. Bitcoin en fazla 1.100 e kadar cıktı BTC-E sitesinde. Artık cok fazla yükselmez. Alt coinslere yönelin. Fakat suanda hicbirine yönelinmez cok büyük satıslar var. Çin de sabah olmaya basladı piyasa ya ufaktan düzelir yada dahada batar görecez. Misal bitcoini suanda 650$ a alsanız. 1000$ oldugunda sattıgınızda yüksek kar saglarsınız. Sabır işi. Ve risk.