secretsgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devletler bitcoin piyasasi risklidir diye haber yaptıkca, kisiler panige kapılıp satar ve bitcoin fiyatları düser. Bu hep böyledir. Fakat bu işe giren kisiler sektörün riskli ve güvenceli olmadıgını zaten bilirler. Haliyle bu tür haberler ilk cıktıgında yüksekten bitcoins inizi o an satarsanız yararınızadır. Fakat sonrasında cok büyük düsüslerde bırakın satmayın. 3-4 güne zaten toparlanıyor.

Simdi BTC-E sitesinde 731$ seviyesine kadar gerilemis durumda. Biraz daha düstügünde alımlar muhakkak baslar. Yatırım yapanda zaten düsükken alır. Hafta sonu biraz durgun geçebilir. Hafta başından itibaren kur dengelenecektir.
Güzel açıklamışsında hocam , bu 1 yıl içerisinde , yine %8000 gibi bir artış olurmu sizce ? eskiye göre aynı ortantıda ya da biraz daha yakın ? , Çin bu işe girdikten sonra değer artmış , zaten bizde şans olsa . Borsadan falan hiç anlamam ama , forumlarda falan görmüştüm , ulan hergün artıyorda artıyor , 1 yılda 10$ dan 1.000$ a çıkmış , ve hep yükselmiş , bizde alalım dedik , aldığımız gün Çin MB olayı , düşüşler , tabi dediğiniz gibi toparlar falan ama aynı orantıda çıkarsa ne mutlu bize.

Ben daha yeniyim bu olayda , btcturk ten takip ediyorum , ve hesabıma yüklediğim TL krediler ile alıyorum , bu alış-satış emri vermek dahamı ucuz/mantıklı ? . Ya da ; 1500 e düştüğü anda siteden alış emri versem , 2.000 e çıktığı anda bozdurma emri versem , 5 dk sonra yinr 1.500 e düşse ? ben 2.000 den mi bozdurmuş oluyorum ?

Bir soru daha sormak istiyorum , btcturk teki hesabımdaki btc kredilerini , Tl olarak çekmek istedigim zaman , TL ÇEKME işlemini mi kullanıyorum ? burada tl cinsi yer aliyor. Yoksa bitcoin çek mi diyorum ? bitcoin çek dedigimde iban girilecek yer yok bu seferde ?. Yoksa bitcoinleri tl ye cevirip mi çekiliyor ?