Kullandıkça rastladığım eksiklikleri aktarmak istedim.
- Kanal adı ve video limiti yazdıktan sonra getir deyip videoları listelediğimiz yerde farenin topu çalışmıyor. Pratiklik açısından aşağı yukarı çalışsa çok iyi olur ama alan küçük olduğu için birer birer inip çıkmasında fayda var.
- Rastgele bekleme süresi için listelenen videolarda toplu işlem seçeneği olmalı diye düşünüyorum. Hatta logo, intro ekleme özellikleri için de olmalı sonuçta tek tek uğraşmak hem sıkıcı hem de vakit kaybettirici oluyor. Kes özelliği için ise video süreleri farklı olduğu için olmasa da olur.
- Getirilen videoları güncelledikten sonra küçük ekran açılması da sıkıcı ve vakit kaybettirici diye düşünüyorum. Gerçi boşluk tuşu ile kapatabiliyoruz ama yine de güncelle butonunun yanında metin gözüküp kaybolsa daha hoş olur.
- Programı enlemesine olmasa da boylamasına uzatabilirsek getirilen videoların düzenlenmesi daha rahat olabilir.
Merhaba,
Yeni gelen guncellemede ilk iki isteginiz konusunda iyilestirme yapacagiz. 3. istegniz konusunda skype uzerinde de anlattigim uzere genel kullanici profili baz alinarak boyle bir uyarinin cikmasini uygun gorduk.Diger turlusu biraz daha karisik ve herkes tarafindan anlasilmasi zor olurdu. 4. ve 5. isteklerinizi de yeni guncellemede getirecegiz.
Tesekkur ederim.