mewluthday adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google kimilerini üzdü kimilerini sevindirdi yılbaşı gelmeden. Eğer ki Google sizi üzdüyse yanlış yaptığınız bir yer var diye tahmin ediyorum. Ben PR uzmanı, SEO uzmanı değilim ama değeriniz Google gözünde düşüyorsa hata yaptığınız yeri bulun. Hataya hatayla değil, çözümü üretmekle bulmaya çalışın.
Hatam olduğunu hiç düşünmüyorum be dostum. 3 farklı sitemde inanılmaz bir şekilde çakıldı ve olacak iş değil bu yani. İşinin ehli 2 farklı SEO uzmanı ile çalışıyorum ve nasıl oluyorsa pr4 sitem pr3'e, pr3 sitem pr2'ye ve en üzücü olanlardan biri de pr2 olan sitem pr0'a düşmüş!! Gerçekten imkansız bir durum bu. Tanıtım yazısı desen fazlasıyla veriyorum, siteme doğru düzgün tanıtım yazısı da almıyorum reklam vs. aynı şekilde hit desen hepsinde mevcut Allah'a şükür, en az hiti olan 3k civarı tekil hite sahip. E güncellik desende fazlasıyla mevcut, daha ne yapayım ben? Bir de öylesine zamanında açtığım ve kopyala yapıştırlarla doldurduğum, ardından da bir sürü reklam atıp daha da girmediğim .blogspot.com'lu bir sitem vardı; nasıl oluyorsa o da pr0'dan pr1 olmuş. Cidden skandal yani, Google ölsün istiyorum artık!

Dip Not: Kendi derdimden seni tebrik edemedim dostum, kusura bakma lütfen birden girdim konuya öyle. Çok anlamlı bir siten varmış sevgilinle falan, düşüncesi hoşuma gitti; bir gün bende bunu deneyeceğim. Tebrik ederim..