Öncelikle konu hakkında bazı sorularım var cevaplayabilirseniz ihtiyacı olan herkese uygun ücretlerle sağlamaya çalışacağım ancak önce sorulara cevap bulmamız lazım...
1. Pasaport kayıt hakkı için e-devlet şifresi aldım bu adımdan sonra ne yapmam gerekiyor.
2. Mesela bende kardeşimin pasaport kayıt hakkı da var diyelim. bunu satmak ıstesem yarın bir gün bir cinayet yerinde kayıt edilen o telefon bulunursa bize bir hukuki sorumluluk yükler mi bu durum. ( tanımadıgım bir kişinin telefonunu kardeşimin adına kayıt ettirsek diyorum böyle bir durumda sıkıntı cıkar mı?
3. Siteye baktım vergiler dahil falan var telımı kendım kayıt ettıremez mıyım ılla birine mi başvurmam gerekli bir de vergiler dedikleri hangi vergiler ve ne kadar bu vergiler....
Bu A-B-C vergilerini nereden ödeyebilirim...
bir kayıt için toplamda ne kadar vergi ödüyorum...
4. Pasaport kayıt hakkı satsam alacak kişi var mı forumda bunlar ortalama ne kadara satılmaktadır....
not: Arkadaşlar sınıra yakın bir yerde oturuyorum yardımcı olan arkadaşlara uygun fiyatlar ile sağlamaya çalışacağım ancak önce sorulara cevap bulmamız lazım...