Hocam verdiğiniz bilgiler gerçekten bilmediğim bilgilerdi söylemeseniz hala o öyle bekliyecek bende boş boş bakacaktım sisteme

Hocam Peki buradan btc aldığımda Btc-e ye 2 nasıl aktaracağım onuda merak ediyorum. Ve altcoinden Quark veya ltc almayı düşünüyorum. Hangi siteyi ve yöntemi önerirsiniz ?
btc dışında başka site başka site kullanmadım bilmiyorum ama btc-e de quark coin yok malesef 4-5 baska alt coin secenegi var o biraz sıkıntılı. Btc-e e atmak isterseniz btc-e den bir üyelik açacaksınız sonra finance kısmında göreceksiniz zaten seçenekleri "FUNDS" başlığı altında deposit e tıklarsanız size bir pin verecek onu kopyalayacaksınız. Btcturk.com a geri dönüp çekmeye tıklayacaksınız orada gönderilecek adres yazıyor oraya btc-e.com dan aldığınız pini kopyalayacaksınız ve gönderceğiniz miktarı seçeceksiniz. Bu arada her transfer 0.0001 btc ile ücretlendirilir yani 2180 oldugunu varsaysak 1 btc yi 22 kurus falan ediyor. Burada işlemi gerçekleştirdikten sonra biraaz bekleyeceksiniz hemen oraya geçmiyor sonra zaten artık btc-e de olacak gönderdiğiniz tutar