onur7060 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar 4 ay önce oyun sitesi açtım. Hiç backlink çalışması yapmadım. 4 ayda 600 lere geldi backlink. Dmca yoluyla. 4 gün önce alexa ilk 800 içinde bir haber sitesinden link aldım footer şeklinde, footer dan değil ama her haberin altında gözüküyor. Ahrefsten backlink analizine baktığımda 3 günde 1k backlink geldi. Url rank 16 iken 8 e düşmüş. Şöyle birşey var link Anchors Cloud ve Terms Cloud da aldığım kelime gözükmüyor. Ahrefs domain rank 43. O pek değişmemiş yanlış hatırlamıyorsam. Bu sıkıntı olabilir mi? 4 günde 1k backlink. 1 sene link orada kalacak. Google bunu hacklink olarak algılayabilir mi, alexa ilk 800 de olan pr4 olan bir siteden geldiği için bunu yükseltir mi? 4 günde 1k backlink ne kadar katkı sağlayabilir? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
google'ın gözünde 1k backlink değil o, 1 domain backlink o. az veya çok faydası olur her halukarda. risk teşkil eden 4 günde 1k farklı domainden backlink almak. hatta risk bile denmez direk filtre. ahrefs site olarak değil de her sayfayı ayrı olarak değerlendiriyor