sanalcuzdan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam alış ve satış fiyatını belirleyen zaten müşteriler. Sistem sahibi sadece komisyondan kazanıyor. Yani siz malı şirketten değil başka bir satıcıdan alıyorsunuz. Şuan fiyatlar 2115.01 alış ve 2184.00 satış şeklinde bu da demek oluyor ki Btc almak isteyipte en yüksek tutarı giren 2115.01 tl girmiş. 1. Sırada o var 2184 de minimum değer verip satmak isteyen yani 2900 e de vardır satmak isteyen 2500 de 2185 de hatta bu minimum değerden sattığı için ilk öncelik hakkı onun ilk o satack suan 2150 e satmak istese biri ilk sırayı o alacak.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:45:07 -->-> Daha önceki mesaj 01:40:13 --

iptal edip alma talimatı verebilirsin istediğin bir kurdan eğer alırsan da istediğin kurdan satış girebilirsin.

bu arada aşağıdaki tablo bugün şans eseri denk geldi 2370 ken gördüm satayım daha yükselmez 2100 lerden alırım dedim ama şans eseri 1700 den yakaladım aldım. 3 saat arayla ne kadar dalgalanabileceğini göstermek istedim. Bu arada bu demek de değil ki bir daha 1700 görür ya da tekrar 2400 görür tamamen alıcı ve satıcılar tarafından belirlendiği için alış satış değerini belirlemek tamamen size bağlı
Hocam verdiğiniz bilgiler gerçekten bilmediğim bilgilerdi söylemeseniz hala o öyle bekliyecek bende boş boş bakacaktım sisteme Hocam Peki buradan btc aldığımda Btc-e ye nasıl aktaracağım onuda merak ediyorum. Ve altcoinden Quark veya ltc almayı düşünüyorum. Hangi siteyi ve yöntemi önerirsiniz ?