Meraba arkadaşlar Bugün Deneme olarak sistemi anlamak için Btcturk ile başladım. Üye oldum Üye bilgilerini yolladım ve onaylandı. ve 10 tl para attım. Sistemi anlamak için Şimdi ben bu gün 1950 den btc aldım fakat bu btc yi aldım mı almadım mı çözemedim Btcm değilde Para olan 10 tl gözüküyor bunasıl iştir çözemedim Btc-e yede üye oldum fakat bir türlü para aktaramadım. Araştırdım ama bir Net bilgi bulamadım.
Yardımcı olacak çok kişi vardır ama mantığı hala kuramadım Geç kaldık ama Bu sistemi Biri anlatabilir mi ?
hocam güncel fiyat sitenin üstünde gözükmektedir. Siz oradaki satış fiyatından alış yaparsınız alış fiyatından satış yaparsın. Ama düşeceğini düşünüyorsanız güncel kurun altından alış teklifinde bulunabilirsiniz ki sizin yaptığınız işlemde o mesela suan 2115 alış 2170 satış siz 1950 den alış talebinde bulunmuşsunuz yani eğer 1950 e düşerse btc o zaman alabilirsiniz düşmezse hesabınızdaki miktar tl olarak duracaktır. Diyelim ki btc aldınız ve yükseleceğine inanıyorsunuz. Düşündüğünüz miktar üzerinden yine aynı sekilde satış yapabilirsiniz. Sisteme de yapıkredi ya da işbank üzerinden para yatırabilirsiniz.