kasparov108 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hıh bak aradığım cevaplardan. Ama sadece film indirip upload eden birine neden saldırırlar ki ? ve nasıl. Yani sonuçta site ile işim olmayacak. Filmleri vk.com a yükleyince kendi pc'imden giriş yapıp konulara eklemek istiyorum. Evet Filmleri 720p Kalitede yüklemek istiyorum ve tek part seçeneği de olacak. Anladım 2 çekirdek lazım ( altyazı olayı aşar beni. Onu yapamam ) O halde yurtdışı lokasyonlu 2 çekirdek ve sanırım Hattı hızlı bir sunucu almam gerek
Saldiran direk siteyi hedef almakda xxx.com mesela saldiriyi bu siten yiyor vk ile alakasi yok yani sonucda izleme sitesi illaki birinin kuyruguna basilcak falan filan sen sadece indir yukle yapmiycaksin cunki bunu izleticeksin isin isine girince zamanla anlarsin demek istedigimi. Sen herseyini vds ile yapicaksin indir covert et yukle olarak moviemaker demissin onunla isin olmuycak ben sana programi solerim kullanman gereken filme altyaziyida gomersin onla convert de edersin 15 dk icinde bitmis oluyor zor biseyi yok zaten e-izle.tv benim yeni actim ekledig filmler gibi olucak. Up load hizli olsun dersen mecbur yurt disi olucak tr den yuklemek olum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi