ErdoganUrcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bide ben cevap yaziyim dedim bende film izleme sitesi actim 1 adet sunucu aldim tr lokasyon 1 adet vip uyelik aldim filmleri indirmek icin birde alt yazi eklemek icin program ayarladim hizli islem yapmak istiyorum yani up/down hizli olsun dersen yurt disi lokasyon alicaksin mecbure vk ya tr de up 15 dk ile 30 dk civari suruyor 1.5 gb ile 2 gb lik bir video online izleme yapicaksan ve 720p olarak yukliycem diyosan ve filme filme altyaziyi gomcem ve hizli convert olmasini istiyosan 2 ila 4 cekirdek ihtiyacin var sunucudan actigim vds ye yanlisim yoksa 2 cekirdek 2 islemci verdim 1 vds daha actim ondada film sitesi var sadece neden tr ayarladin diye sorarsan bizim turkmilleti saldirmayi cok sever o yuzden ip bloklandiginda bisi oldugunda yurt disini arayip adama derdini anlatmakla ugrascana tr deki dc yi arayip anlasmasi sorunu halletmek daha kisa suruyor hem bide telefon faturasi soku yasamiyosun eger ben fazla masraf yapmam diyosan film sitesine izin veren bi hosting ci bul birde en az 2 cekirdekli vds convertin hizli olmasi icin yurt disi bul hizli upload icin simdiden soleyim biraz yorucu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hıh bak aradığım cevaplardan. Ama sadece film indirip upload eden birine neden saldırırlar ki ? ve nasıl. Yani sonuçta site ile işim olmayacak. Filmleri vk.com a yükleyince kendi pc'imden giriş yapıp konulara eklemek istiyorum. Evet Filmleri 720p Kalitede yüklemek istiyorum ve tek part seçeneği de olacak. Anladım 2 çekirdek lazım ( altyazı olayı aşar beni. Onu yapamam ) O halde yurtdışı lokasyonlu 2 çekirdek ve sanırım Hattı hızlı bir sunucu almam gerek