Bakın ben 2 adet monster aldım 1 tanesi direk stoklarından teslim idi ama beklemeli alsa idim 300 lira o zaman indirimli alacaktım.
Sonrası şu an kullandığımı ise simdi öde 1 ay sonra al ile aldım ve 200 lira 1 ay beklemeli bana daha uygun geldi.
Ama o geç gönderme nedenleri o zaten onun amacı sen peşin veriyorsun parayı onlar 1 ay işliyor ürünü sana öyle yolluyorlar toplu biriktiriyorlar siparişleri tek neden o ama eğer fazlasını verirsen hemende yollarlar.
Şuan ara mağazayı de 3 gün içnde yollaya bileceğiniz ürünleriniz neler stokda der isen sorun olmaz.
Ben o eskime muhabbetlerine katılmıyorum ilk defa senden duydum, ben çok memnun um fujitsu var bende sözde Alman malı her parçası Çinde ürettirilen çakma bir marka gibi monster var yan yana koyunca monster daha temiz duruyor monster i de kaç kes düşürdüm sayısı belli değil üzerine defalarca klavye ye kola döküldü tek sorun bazı tuşlar yapış yapış idi çıkartım ana kart tan ve kasadan klavyeyi arkasını sildim içini temizledim klavye setinin taktım simdi o sorunda yok