Ata sözlerindeki geçen mecazı anlayıp sözü dümdüz okumadığın gün sende 1 numara olacaksın emin ol, bu da son mesajım, artık yazmayacağım.
Hahaha

İşin gücün boş mesaj zaten

Dümdüz okuduğum ne malum?
Cahil, karakterin böyle, bu sohbeti kaldıracak olgunlukta değilsin diyorsun. Saldırmışsın demişsin asıl saldıran sensin.
Sen süpersin, şampiyonsun, bu sohbeti kaldıracak olgunluktasın vs vs. O ZAMAN KARŞILA BENİM 40 TL'Mİ ARKADAŞ! BURADA SADECE lak lak yapıyorsun.
NASIL ULAŞACAĞIM BU ARKADAŞA? NASIL ADSENSE KODLARINDAN BULABİLİRİM? bunlara cevap vermek yerine akıl veriyorsun ki sen önce o trade puanın düzelt.
Ben burada nasıl bu arkadaşa ulaşabilirim diyorum 5 sayfa yorum var 3-4 tanesi bana yardımcı olacak nitelikte, birisi demiş şöyle böyle, birisi demiş 40 tl mi harika birisi de bana suçlu sensin diyor.
Böyle insanları gördükçe neden avrupanın, amerikanın, israilin oyuncağı olduğumuzu, 70 milyon nüfusa rağmen spor başarımız, dünyaya nam salacak sanat,müzik, ekonmik vs bir şeyimiz olmadığını sadece övünebildiğimiz OSMANLI DEVLETİ, ATATÜRK gibi insanlarımız olduğunu görüyorum.
YARDIMCI OLACAKSAN ŞÖYLE YAP DE YOKSA KONUMA MESAJ YAZMA ARKADAŞIM. Ben burada kimseden akıl istemiyorum.
Atalarımızdan bir lafta benden senin gibilere gelsin ''
Boş teneke çok tıngırdar''