AndroidMarket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Acaba siz kim oluyorsunuz siz kime ticareti öğretiyorsunuz. Siz önce novacep'in reklam parasını ödeyin.

Ticaret yaptığım yerde paylaşmadığıımı nereden biliyorsunuz? Vallahi arkadaşın bir sorun varsa parayı öderse ben özür dilerim, sildiririm konuyu ama bu beni alakadar etmez. Bana 1 aralık da para ödeyeceğim dediyse ödeyecek. Sorunu varsa bilgi verecek vermiyorsa ben onun keyfini beklemek zorunda mıyım?

Ek olarak ben burada kimseden akıl istemiyorum yardım istiyorum. R10'da bile ne kadar boş konuşan insanlar olduğunu görüyoruz ben sanki size burada nasıl yapmışım diye soruyorum. Arkadaşa nasıl ulaşırım diye soruyorum. Bana akıl verecek son kişi sizsiniz, siz önce gidin o novacep'in reklam parasını ödeyin sonra burada gelip ticaret ahlakını millete öğretmeye çalışırsınız.
"Etme cahille muhabbet küstürürsün" diye boşa dememiş atalarımız, neyin ne olduğunu bilmeden saydırmışsın yine bende tam bunu yapma demeye çalışmıştım sana ama anlayamayacağını hesap edemedim, şu yazdığın mesajla anlıyorum ki karakterin böyle, hata bende kusura bakma.