serhad_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim cevabınız icin. Peki üstadım elime alıp sevsem nasıl olur cogu kişi öyle hiç alışmaz diyor ama tanıdığımın cogu o sekilde alıştırdı kuşları şimdi kafalarından inmiyor
Elinize alıp sevebilirsiniz elbette. Kafes içerisine elinizi sokarken avcunuzun içini kesinlikle göstermeyin kuşunuza. Çünkü avuç içini gördükleri taktirde onu yakalayacağınız düşüncesine kapılıp korkuyorlar. İşaret parmağınızın dışı görünecek şekilde sadece işaret parmağınızı yakınlaştırın. Avcunuzu yumruk şeklinde yapın. Kafasını kaşır gibi yaparsanız çok hoşlanacaktır

EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
45 günlük diye aldık kuşu, zaten hepsi 45 günlük olur (!) Yuvasına alıştı dışarıya saldık gezdi tozdu alıştı hatta evde bazı yerleri mekan belledi ama genelde saklanıyor.

Kafesi kendisi açmaya çalışıyor o öyle yapınca açıyordum kafesi ona alışmıştı fakat bir gün derse gitmeden önce bunu yaptı bende açmadım kafesini ne olur ne olmaz diye bir daha onu yapmadı..İlk gün elime geldi yemek yedi 2. hafta olacak hiç bir şekilde samimi davranmıyor..Hiç ısırmıyordu son zamanlarda ısırmaya alıştı tuttuğunu koparır oldu.Kafesin etrafında tül vardı o tülü hiç sevmedi ısıra ısıra her yerini yırttı bende çıkardım artık rahat..

+ dipnot : ilk zamanlarda kafesi bel hizasında duruyordu herkesten korkuyordu sonra kafesini yüksek bir yere bıraktım baya neşelendi fakat bu seferde kendini kral gibi hissetti dışarı yem atmalar fln baya asabi oldu.Ceza olsun diye bu sefer kafesi yere koydum

Soruya gelecek olursam, ben sabırsız biriyim yok 2 hafta kafeste duracak yok günde şu kadar sevecem fln bana göre değil onlar..Ben canım istediğinde sevecem o da canı istediğinde yanıma gelecek monoton bir ilişki istemiyoruz Bunu nasıl sağlarım ?
Bir önceki mesajımda diğer arkadaşada yazmış olduğum gibi bu konumuzu okumanızda fayda var diye düşünmekteyim Çünkü öncelikli olarak kuşunuzun güvenini kazanmalısınız ki onunla iyi geçinebilesiniz

Kuşunuzun Güvenini Kazanma : http://www.muhabbetkusu.com.tr/muhab...siniz-308.html