Tüm mesajları okudum diyemem ama çoğunlukta seni kullandığını belirtmişler nedense. Bence sakın böyle bir düşünceye kapılma değerli dostum, güzelim ilişkini kafandaki belli belirsiz sorular yüzünden mahvetme. Bu konuda en büyük örnek benim kii son 2 sevgilimi sana şöyle söyleyeyim; sondan birincisi öyle bir hatundu ki sanırsın hanım ağası hanımefendi

Hiçbir yerde bana para ödetmez, zorla ödemeye kalkıp ödediğimde ise (koşuyordum resmen artık ondan önce kasaya varmak için) dışarıda bildiğin karın boşluğu, kaval kemiği; Allah ne verdiyse sallardı bana ve ciddi anlamda da acı çekerdim yani, güçlüydü de üçkağıtçı..
E peki sonuncusu? Birkaç kere ya teşebbüs etmiştir yada etmemiştir, onu bile hatırlamıyorum ki etse bile yapmacık gözükmüştür kesin gözüme. Ama gerçek anlamda fazlasıyla güzel ve rahat bir kızdı kendileri. Her şeyi karşısındaki erkekten beklemeye alışmış; bu şekilde görmüş, bu şekilde yetiştirilmiş. Bazı alışkanlıkları da yenmek zordur yani, bunu çoğumuz gayet iyi biliyoruzdur.. Sırf bu yüzden beni sevmediğini mi düşünecektim? Aksine hayatımda beni bu kadar sahiplenen, bu kadar bağlanan bir sevgilim daha olmamıştı diyebilirim. İnanılmaz kıskanç, inanılmaz samimi ve fazlasıyla da varlığını hissettiren biriydi. Hep bu fazlalığa dayanamayıp ben ayrıldım ama hep de o bir şekilde tekrar beraber olmamızı sağladı, hiç pes etmedi. Ama konuya gelince de; neredeyse hiç benim yerime ödeme yapmadı..