Ornekleri cogaltmanda sakınca yok .. bir sohbet sitesi hakkında ne yazılabilirki.. ki onların benden almadıgı ne malum ?
ki özgün olmak kimsenin yapmadıgını yapmak değildir.. oyle yapacak olursan zaten kimseye ulaşamazsın
kullanacağın örneklerde aksohbet.com adı gecmezse sevinirim..

Ornekleri cogaltmanda sakınca yok .. bir sohbet sitesi hakkında ne yazılabilirki.. ki onların benden almadıgı ne malum ?
ki özgün olmak kimsenin yapmadıgını yapmak değildir.. oyle yapacak olursan zaten kimseye ulaşamazsın
kullanacağın örneklerde aksohbet.com adı gecmezse sevinirim..

burada söz konusu benim sitem değil, mantık hatası. Şimdi bir empati kurun sohbet siteniz var ve uzman bir seo cu değilsiniz yapacagınız belirli şeylerle kısıtlı bunlardan biriside içerik eklemek. Peki sohbet siten için içerik olarak ne eklerdin ki özgün olsun ? bu sorunun cevabını belli başlı makalelerdir. Bunlarıda türetsen 20 tane makale ancak çıkar eeee nasıl makale ekleyeceksin. farklı kategoriler oluşturarak nedir bu, şarkı sözü aşk mesajları şiirler vb. eglence kategorisine uygun içerikler kısacası. Ne oldu kopya içerik mi şimdi. Buradaki asıl olay şu dmolz google her ne kadar otomatik sistemler de kullansalar insan onayına başvuruyorlar neden? işte burada siz editörler işlerini adil bir şekilde yapsın diye. Adil derken benim içeriğimin başka siteler arasında ki farkı görüp ona göre müdahale etsin diye. Ki Benim sitemde wordpress sistemi kurulu olduğu günden bu güne tek bir kopya içerik yoktur tamamen elle yazılmıştır.

peki ben miyim hırsız ?
yoksa sen mi vicdansız sın ? ey editör.