CLR34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşça benden epey büyüksünüz kusura bakmayın kusurum olduysa affola hocam fakat şu mining olayını 1 haftadır araştırıyorum ve inanın bilen hiç kimse bildiğini anlatmıyor belkide 1 haftalık araştırıp bişey bulamamış olmanın yorgunluğuyla saygısızlık etmiş sizi kırmış olabilirim fakat en azından karı zararı anlamam diyerek mesuliyet kabul etmediğinizi belirterek paylaşsaydınız bu kadar içimizde meraklarını gidermek için bekleyen bazı arkadaşlarda 20$ ını riske atar denerlerdi nasıl yapıldığını bilselerdi. Neyse kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin.
Eyvallah, sıkıntı yok. Ben sadece yerli yersiz insanları bilmeden, tanımadan bu şekilde konuşmamanız için bir hatırlatma yaptım, anlaşıldıysa ne mutlu bana.

Benim bildiğimi anlatmamak gibi bir huyum yoktur, hatta arkadaşlarım bu konuda çok eleştirirler beni fakat söylediğim gibi zarar etme durumu söz konusuyken bile bile lades diyerek insanları yanlış yönlendirmek bana göre değil.

Dün Digital Ocean dan bir adet VPS kiraladım 10 USD olandan, bugün ise bir tane daha kiraladım, saat 16:00 gibi sayacı sıfırladım yarın saat 16:00 da 24 saatlik bir sürede ne kazanacağım bakacağım, ortalama gelir giderin üzerinde ise burada söylediğim gibi anlatacağım kurulumu yok değilse kimsenin hakkına girmek istemem.