Dünya da bir uygulama çıktığı zaman ilk önce açığınız arayan Tek Millet biziz. Arkadaşlar samimi olun para için her bir b*k u yapmadık mı ? sırf reklam alayım diye spam beğeniler yorumlar vs vs.

Mark Züker berg ne yapsa doğrudur onun yerinde biz türk milleti olsak biri spam yapsa gider evinden aldırırız

Şirkette 100 bin kişi çalışıyorsa kapısına yığarız adamları

serdarureber adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Face b.k nu çıkardı. Beğeni yasak, link yasak, reklam yasak. Sayfa Yöneticileri olmasa bu kadar hızlı büyüyen bir site olmazdı. Ama nankör çıktı Mark. Hep kendi ceplerini düşünüyorlar.
tasarim1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Facebooku facebook yapan sayfalardır. Sayfalar olmadığı zaman insanların facebook ta yapacakları çok fazla birşey yok bence. Ama gel gelelim biz bile amaç para olunca kahvedeki demliğe karbonat atıp son damlasına kadar kurutuyoruz fazladan para kazanmak için. Dediğim gibi son damlaya kadar. Ondan sonra elveda facebook.
F.Gungor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zorla beğeni yaptırtıp sonra b.kunu çıkardı mı diyorsunuz. Ayıptır dönün bi arkanıza bakın legal ne iş yaptınız facebooktan da ne bekliyorsunuz.
F.Gungor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir facebook kullanıcısı olarak ben beğendiğim sayfaya girerim ve beğenirim.
Organik beğenme budur. Bu da hala ölmedi.
eMazaraT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
facebookta sayfalar olmasa site boşalır gibime geliyor. şahsen benim sayfalarım olmasa giresim gelmez, sayfalar dışında bir okey yada poker oyun sitesinden başka bişey değildir benim için facebook. insanlar da bu işten para kazanmazsa sayfalarla ilgilenmez herhalde. zevk için kaç kişi içerik bulup paylaşacam diye kendini paralar?
CNMRCN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Bu nedir ya ? Yazık günah. Emeğimize yazık günah. Bu sayfada günde 10 paylaşım yapıyoruz ve kaliteli paylasım yapmaya calıstıgımız için 10 paylaşım yapıyoruz. Apaçi sayfalar gibi 15 dakikada bir paylaşım da yaparız ama derdimiz sayfayı ve sayfanın üyelerini belli bir seviyenin üzerinde tutmak.

3-4 ay önce 120-130k beğenim varken sayfadaki paylaşım minimum 25k ulaşım görüyodu. Sayfadan bahsedenler 2 milyon seviyesinde oluyodu. Bir de bu duruma bak. Ekmeğimizle oynuyorlar resmen nedir bu sacmalık ya ? Bir paylaşımı promote edeyim diyosun ev parası istiyolar nerdeyse.

Böyle devam edeceklerse söylesinler satalım sayfayı olsun bitsin.