lermis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar.. www.AKSohbet.Com sitesi sahibiyim.. bahsi gecen içeriğide siteye ben ekledim..
Oncelikle belirtmeliyim ki dmoz a eklenme konusunda illegal olan hic bir şey yapmadık... normal başvuru sonrası eklendik. dmoz un bir cok siteye haksızlık yaptıgı konusuna bende katılmaktayım..

kopya icerik olarak bahsi gecen konu gordugunuz uzere unlu bir şairin şiiridir ve binlerce sitede bu iceriği bulabilirsiniz. ki kopya aldıgımız sitedeki konu ile aksohbet.com da yayınlanan konuların benzer olamadığı da acık bir şekilde belli olmaktadır.. şoyleki konuya eklenen başlık.. etiketler.. konunun içindeki yazı karekterleri farklıdır.. hatta bahsi gecen diger siteden fazlalık olarak aksohbet.com da video eklidir..

konuyu yayınlayan kişi olarak acıkca belirteyimki şiiri bir siteden kopyaladım.. videoyu youtubeden bulup ekledim.. site tasarımı gereği öne cıkarılmiş grsel eklemem gerekiyordu googlede arayıp konuya uygun bir resim bularak konuyu yayınladım konular benzerlik gosteriyor diye aksohbet.com u kopya icerik yayınlıyor diye yaftalamak hiç yakişmadı.. ki aksohbet.com a goz gezdirecek olursanız.. eklenen makalelerin tamamı ozgun olarak yayınlanmiştır. benzerlikler oluşmuş olabilir oda sohbet kelimesi kasan bir suru site ve bu dar konuda yayınlanacak makalelerin yetersizliğidir.

Ayrıca Emrah ın tasarımının daha iyi oldugunu alt linklerimizin calişmadıgını idda etmşsiniz.. tasarım goreceli bir durum ben bunu begendim bunu kullanıyorum.. sitenin kodlamasına gelince.. seo puanı %95 lere varan css ve html hataları 0 a yakın olan her tarayaıcıda sorunsuz calişan wp tabanlı site cok nadirdir.. ki site incelendiğinde de butun alt sayfaların caliştıgı gorulmektedir..

Butun bunlardan sonra demem o ki. bir site hakkında kotu bir şeyler demeden once iyi araştırıp değerlendirme yapmak gerekir.. yoksa sizin art niyetli oldugunuz düşünülüp karşinızdaki kişi size sorabilir..

Amacın nedir Arkadaşim ? Sen Neyin Kafasındasın ??
Şimdi öncelikle amacım burada web siteni karalamak değil, şimdi seo puanının %95 lere varan popüleritesinden bahsetmişsinki bu böyle değil olmadığıda aşikar, ODP nin belirlediği kuralları %100 tamamlayan web siteside zaten yok fakat bu orana göre kıyaslarsak senin siten bu yüzdeye 5 veya 10 gibi bir küçük rakamla girer. Yine bir Kopya içeriğinide yayımlayayım istersen.

[ Hakkımızda ] adlı sayfanın içeriği Cetsohbet.com sayfasından alıntı yapılmış ve daha gösterebileceğim birsürü içerik mevcut herneyse tüm yazılanlara cevap vermek isterdimde burada dediğim gibi yanlış anlaşılmak istemiyorum sadece bir kaç örnek ile taçlandırdık editorlerin yanlış yaptıklarını Ayrıca Internette ve r10'da PageSpeed'i %100 başarısı ile geçebilen birsürü themes var incelemenizi tavsiye ederim