açıkcası ben 1 sene elimde tutucam ne kadar yükselirse yükselsin. veya düşsün ben coinlere güvenmiyorum.
o sebeple milyarlarca para yatırmam güvencesiz birşeye yatırım yapmam. ama astronomik 100$ gibi rakamlar yatırır geçerim. sonradan olursa 10$ 1 sene sonra atıyorum iyi para getirir.
belki 5$ olur belki 1$ olur bilemem belki 20$ olur. coinlere güvenmiyorum kimsede güvenmesin. yazımdada söyledim isteyen alsın istemeyen almasın sonra sana güvendik kaptırdık diyen çıkmasın.
bu işin vebali olmaz. hepimiz burda resmen kumar oynuyoruz.
ben yeni altcoinlere ufak paralar yatırarak yükselmesini umut edip alıp unutuyorum kenara koyuyorum. 1 sene sonra 6000 dolar getirirse ne ala. getirmezsede üzülmem. sonuçta koyduğum para 100$ ben 100$ koyup 200$ alsam bile sonuçta bişeyler olmuş olurum. ama 0,16 olan bişeyin daha fazla düşeceğini, düşse bile sonra çıkacağını sanıyorum.
coinlerin geçmişine bakarsak az çok çoğu coinin yer yer ağır düşüşler yaşasada genel anlamda sürekli yükseldiğini görebiliriz en umutsuz vaka coinde bile astronomik yükselmeler oluyor.
ben tekrar söyleyim ben quarkı alıp atıcam kenarı 1 sene olmadımı 2 sene sonra baktım yükselmiş satar alırım paramı.
günlük veya çok kısa vadeli alsatçılar ne yapar bilmiyorum çünkü ben zaten bunlarla her allahın günü uğraşamam. 3 gündür quark coin alıcam diye anam ağladı ordan oraya ordan buraya top gibi sitelerde dolaştık perfect moneymiş okpaymiş. bunlarla uğraşılmaz.
amacım alıp kenara koymak.
tekrar dediğim gibi bu iş kumar herkes bunu bilerek girsin.
ben quark çıkar diyorum öyle hissediyorum ondan alıcam 600 quarkı

milyarlar dökmem güvenmiyorum çünkü hiç bi coinede altcoinede.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:52:50 -->-> Daha önceki mesaj 19:48:53 --
6000$ kazanırsam 2 sene sonra sana bi lahmacun menü ısmarlarım

bu arada mesajı zaman kapsülü olması için attım

belki uğur getirir.
desene yakinda dolar milyonerleri türeyecek bu forumda

benim icin 0,00x BTC bölgelerine gelmesi kafidir. hedefim bu, geldiginde tekrar degerlendirir, ya satar giderim, ya basar giderim...
Tarihi QRK degerleri:
2013-09-03: 0,00000193 BTC
2013-10-03: 0,00000173 BTC
2013-11-03: 0,00000102 BTC
2013-12-03: 0,00015026 BTC
2013-01-01: ???
simdi, burada QRK ucacak kacacak diyenlere samimi bir soru:
- neye veya nelere dayanarak QRK'ya bu kadar güveniyorsunuz? acik acik, tek tek belirtirseniz, herkes icin daha faydali olacaktir. sadece diger coin'lara göre ucuz olusu mu? ona bakarsaniz QRK'dan da ucuzlari var. yoksa son hafta yaptigi güzel atak mi? o ataklari hergün baska bir coin yapiyor zaten
dayanaginiz nedir?
ha, kulaktan duyma vs. gibi nedenlerden dolayi bunu diyorsaniz ve QRK yükselmez - hatta cökerse - bu forumu okuyarak alim yapan ve para kaybedenlerin vebalini alabilecek misiniz?
sahsi fikrim: bir yere cok kisi daliyorsa, oradan cikacaksin (veya en azindan duracaksin ve izleyeceksin). borsada cok görüyoruz bu tip hareketleri, en azindan tetikle olup kacis kurunuzu (stop-loss) belirleyip, oraya gelindiginde arkaniza bakmadan kol keseceksiniz (en zor hamlelerdendir)
yine tabii herkes kendisi bilecek; arastirmadan, takip etmeden, bilmeden, sadece okuduklariniza kapilarak paranizi (ve sagliginizi, tatli uykularinizi) heba etmeyin.
yatirim tavsiyesi degildi. ben bu islerden anlamam. sadece yazmis olmak icin yazdim, ona göre. elimde 20k QRK var (maliyetim ~ 0,00006 BTC) - acelem yok, derdim yok, riski severim, her türlü sonuclarida cok sükür viz gelir.
haaa, tabii ki bende isterim 5, 10, 20 hatta 50 dolarlara cabucak cikmasini

insallah diyelim, cikinca da masallah demek nasip olur insallah

)