GencFeys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hmm yani kapıda kontrol edebilirim. Yani arada görüyorum böyle mağdur olan çok oluyor. Kapıda kontrol etmeden almam ki ürünü ben güvenilir olsun diye zaten kapıda ödeme ile alıyorum
Zaten bu durumu sadece PTT de yaşıyorsun oda tamamen memur yada memure den kaynaklı oluyor.

Aynı şekil bizde o yüzden kontrol ederiz ve nakit ederiz hemencik görüp alalım diye sonuçta 2.el almış idik iPad in ilk zamanı yurt dışından getirmiş kişi bize sattı ama belki arızalı önce kontrol etmek istedik memur yok dedi ben müşteri hizmetlerini aradım onlar baktı sisteme evet edersin dedi ama müdür bile edemezsin dedi sonra oradan posta dağıtan bir bayan vardı o bakabilir tüzük izin veriyor diyin ce bakabildim yani ama yurt içi aras gibi firmalarda bu sorun yok onlar baktırıyor bunun nedeni de personel eğitimi.

PTT memuruna o zimmetli atıyorum 200 lira ödemeli sen açtın ama almadın memur yoksa o 200 bir şey olur benden çıkmasın diye kendini korumaya aldığını sanıyor sorunda bu yüzden eğer baktırmaz ise filan tamam abi al götür şubeye ilgilenirim ben de ara müşteri hizmetlerini onlar yönlendirir seni bakma hakkın var tüzük de sonuçta ptt devlet dairesi ve kendi iç tüzüğüne göre hareket etmesi kanun gereği yoksa yaptırımı var.
Onlar şana diş gösterirse sen diş doktoru olacaksın sadece olay bu.