Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben 600 quark alıcam.
10 dolar olsa 6000$eder
desene yakinda dolar milyonerleri türeyecek bu forumda benim icin 0,00x BTC bölgelerine gelmesi kafidir. hedefim bu, geldiginde tekrar degerlendirir, ya satar giderim, ya basar giderim...

Tarihi QRK degerleri:

2013-09-03: 0,00000193 BTC
2013-10-03: 0,00000173 BTC
2013-11-03: 0,00000102 BTC
2013-12-03: 0,00015026 BTC
2013-01-01: ???

simdi, burada QRK ucacak kacacak diyenlere samimi bir soru:
- neye veya nelere dayanarak QRK'ya bu kadar güveniyorsunuz? acik acik, tek tek belirtirseniz, herkes icin daha faydali olacaktir. sadece diger coin'lara göre ucuz olusu mu? ona bakarsaniz QRK'dan da ucuzlari var. yoksa son hafta yaptigi güzel atak mi? o ataklari hergün baska bir coin yapiyor zaten dayanaginiz nedir?

ha, kulaktan duyma vs. gibi nedenlerden dolayi bunu diyorsaniz ve QRK yükselmez - hatta cökerse - bu forumu okuyarak alim yapan ve para kaybedenlerin vebalini alabilecek misiniz?

sahsi fikrim: bir yere cok kisi daliyorsa, oradan cikacaksin (veya en azindan duracaksin ve izleyeceksin). borsada cok görüyoruz bu tip hareketleri, en azindan tetikle olup kacis kurunuzu (stop-loss) belirleyip, oraya gelindiginde arkaniza bakmadan kol keseceksiniz (en zor hamlelerdendir)

yine tabii herkes kendisi bilecek; arastirmadan, takip etmeden, bilmeden, sadece okuduklariniza kapilarak paranizi (ve sagliginizi, tatli uykularinizi) heba etmeyin.

yatirim tavsiyesi degildi. ben bu islerden anlamam. sadece yazmis olmak icin yazdim, ona göre. elimde 20k QRK var (maliyetim ~ 0,00006 BTC) - acelem yok, derdim yok, riski severim, her türlü sonuclarida cok sükür viz gelir.

haaa, tabii ki bende isterim 5, 10, 20 hatta 50 dolarlara cabucak cikmasini insallah diyelim, cikinca da masallah demek nasip olur insallah)