Örneğin bir ekran görüntüsünü gönderirseniz, css kodunu yazip yardımcı olabiliriz.. Margin auto işe yaramadiysa, ortalamak istediğiniz logo'dan önce bi clear:both atıp tekrar deneyin muhtemelen işe yarayacaktir..
http://i.imgur.com/P6gopiC.png
Header'ın görüntüsü bu, direk sol köşeye yerleşiyor gidip.
Header'da z-index:1 var, acaba bundan mı kaynaklı?
Bide menü bile yapamadım ya, menüyü yaptım güzel ama ya birbiri üstüne çakıştı elemanlar, yada sadece text kadar kutucuk kapladı. Ben butonların hepsinin aynı width'de olmasını istiyorum, öyle yapınca üstüste biniyolar, diğer türlü de yazı ne kadar uzunsa o kadar uzun butonlar oluyor.
Menüyü hallettim, istediğim boyutta butonlar yapıp ortaladım sonunda.
Ama sanki bir yeri değiştirmek isteyince deneye deneye buluyorum o yeri. Hiçbir kod düzenli değil gibi geliyor. Bana mı öyle sadece?
Yani kod üzerinde çalışıp şimdi oldu dediğimde html'e bakınca istediğim sonuç olmuyor. Bir bakıyorum bir text istediğim renk olmamış, meğerse başka bir komutla karışmış felan. Çorba gibi resmen.

Gerçi az önce CSS template indirip baktım adam kitap yazmış resmen. Ama aradığını hemen bulabiliyor mu, veya yaptığı değişikliğin tam etki edeceği yeri tahmin edebiliyor mu orasını bilmiyorum. Ben edemiyorum şahsen.