elimde fatura var diyorsun. elinde fatura varsa imei klonlamadan ne korkuyon klonlayan yanar sen değil ki...
istediğim ve bir aya yakın özellikle aradığım bir cihazdır. Ancak imei klonlamaya karşı iade almıyorum sözünden dolayı ürünü almaktan vazgeçtim.
Faturanın resmide var, klonlayan yanar başka mesele ama bende uğraşıcam, yada biri çıktı içinden lazım bir parçasını aldı çalışmıyor diye geri yollamaya kalktı vs vs. size basit bir örnek, digiturk Kastamonu servisi imzamı taklit ederek, taahhütsüz aboneliğimi, 2 yıl taahhüt yapmış, halen mahkemede ben uğraşıyorum.
Vazgeçip geçmemeniz sorun değil zaten gittigidiyor satış sistemi oldukça güvenilir ve profiliminde (gg) güvenilir olduğuna inanıyorum. Ben cihazın videosunu da çektim çalışır vaziyette, şu anda gittigidyor üzerinden 120 TL verdi birisi.
Buraya konu açmamın sebebi gittgidiyor üzerinden alınacak komisyonu buradan almak isteyen olursa düşerim diye. Fiyatı gg ile aynı yazdım nasıl olsa pazarlık edilecek diye düşündüğümden.