Acrol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes Facebook'a tavır koymuş ancak burada bu mesajları yazanların uzun süredir facebook üzerinden sayfa yönetmediği kanısına varmaya başladım. Neden derseniz, hatırlarsanız en son facebook güncellemesinde yine benzer şekilde yavaşlıklar, kesintiler, hitlerde düşüşler, sayfalar teknik aksaklıklar vs yaşanmıştı. Ancak bu bir süre devam edip ara ara toparlayıp ondan sonra normal istenen seviyeye çıkmıştı. Kaç yıldır bu böyle oluyor. Facebook bir güncelleme yaptığında yeni bir uygulama devreye soktuğunda tüm sisteme ait her detayda bir takım aksaklıklar yaşanıyor, yaşanması da çok normal. Tıpkı google'da ve adsense'de de yaşandığı gibi..

Şahsen ben genel büyük bir düşüş yaşamadım. Evet bir miktar düşüş var ancak rahatsız edici seviyede değil. Bugün de düzelmeye başladı. Yarın daha da iyi olacaktır, yılbaşından sonra tamamen yerine oturacaktır taşlar diye düşünüyorum. Endişe etmeye gerek yok. Her zaman olan şeyler ve düzelecektir. Facebook sayfaların pabucunu damata atacak kadar çıldırmış olamaz. İnsanların facebook'u kullanma sebeplerinin en birincisi sayfaların varlığı. Hatta facebook bunun farkında olduğu için haber paylaşımlarını öne çıkartıp dünyanın en büyük sosyal haber kaynağı olacağı diye de iddia da bulundu.

Biraz sakin olup gelişmeleri beklemekte fayda var. Polyannacılık yaptığımı düşünmeyin. Sadece deneyimlerim ve geçmişte yaşananlara dayanarak konuşuyorum. Yarın dünden daha iyi olacaktır facebook ve bizim için.
İcime Su serptin Cok sagol

iPhone 5S 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi