Şimdi Büyük bir otel sitesi psd tasarım verdi html'e dök eyvallah ücrette anlaştık koskoca otel sitesi ama 10 sayfalık psd için 1000 tl verdi referans olur boş zamanımda var yaparız dedik yaptık 100% valid döktüm birebir döktüm buraya kadar problem yok, revize çıktı grafiker oraya buraya şuraya değişik değişik şeyler ekledi onları da yaptım yani revize dolayısıyla çıkacak bir şey demiyorum revize 1 revize 2 revize3 derken en az 10 revize geldi (çok ciddiyim) bi baktım tasarım komple değişmiş neyse 11 revizeyi de yaptık rahatladık parayı bekliyorum telefon geldi, patron tasarımı beğenmemiş grafiker yeni bi tasarım çizecek onu dökeceksin, yahu iyi de banane ? Grafikerin tasarımı beni neden ilgilendirir ben arayüz döküyorum öyle derken zar zor ikna ettiler 2. tasarımıda döktüm çok komplike bi tasarımdı zorda olsa döktük yine revize 1 revize 2 revize 3 derken çat bi telefon daha patron yine fikir değiştirdi baştan aşağı komple bi tasarım gelmiş onu dökeceksin hayda yine noldu ? Patron bu kez de fikir değiştirmiş, iyi de ben köle miyim ? Beni neden ilgilendiriyor ? Telefonda en az ciddiyim 2 saat filan konuştuk zar zor ikna ettiler 3 kuruş için palyaço oldum bugün son tasarımı bitirdim ve kahreden telefon bir daha geldi, grafiker tasarımı yanlış çizmiş küçük bi revize var tamam dedim yaparım ama bi baktım tasarım komple ama komple değişmiş canıma tak etti onu da yaptım derken bi baktım aradan 1 ay geçmiş 1 ay 1 milyar için 10 milyarlık site yaptım ama 1 milyarımı bile alamadım, çünkü siteden vazgeçmişler yeni bi grafikerle çalışacaklarmış yeni arayüz dökümünde de bana ihtiyaçları olmayacakmış şimdi ben gidip bu adamı dövsem ağzını burnunu kırsam "Hop kardeş dağdan mı" geldin dersiniz yoksa "Barbar mı ?" dersiniz ?
Çıldırdım.............
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:16:50 -->-> Daha önceki mesaj 23:15:16 --
Kim haklı kim haksız demişim başlık yanlış olmuş afedersiniz sinirden elim ayağım titriyor şerefsizim gidip vuracağım hepsini.