Kız arkadaşına çok görmedim. Aslında mantık olarak o da katılmalı falan ama kızlar hesap ödeyen erkeği sever be kardeşim. Bu yaptıkların gün gelir sana daha iyi bi şekilde döner. Belki iş ciddiye biner bi gün. Belki evleneceğin kızdır o. İş ciddileştiğinde ödediğin hesaplarla nasıl mutlu olduğunu anlatır sana. En azından bana hesap ödettin deyip kafana kakacağı bi anı olmaz hayatında.
Ona değer veriyorsan, onu seviyorsan ödediğin hesaplar ziyan değil ya da sana ben de ödeyeyim dememesi sorun değil bence. Kızlar bunu genel olarak sever. İsterse paşa kızı olsun ama bi erkek hesap ödediğinde bu konu maddi bi konu olmaktan çıkar. İnan ki durum maddi değil. Erkeğin güçlü ve korumacı olmasının gereğidir.
İnsanın sevdiği insan ona yemek ısmarlayınca ya da hediyeler alınca insan çok mutlu oluyor. Paran yoksa ya da dardaysan onla paylaş bunu. Ama ondan da beklediğini bilmesin, ayrılık gelir çatar. Demedi deme. Her kız hesap ödeten erkeği gözden çıkarır. Hesap deyip geçme, bi erkek cömert mi değil mi kasada belli oluyor. Erkek adam cömert olur yoksa evlendiğinde de hesap kitap yapar kadını dara sokar. Bizce

( Kadınlar'ca )
Hesap ödetince kafasına mı kalkılıyor ? Hesap ödetince mutlu olmak mı

Gerçekten çok garip.Bu adam parayı sokaktan mı topluyor.O da insan evladı.