MemHT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de yaşadığım şehirde seneye veya ondan sonraki sene çıkmayı düşünüyorum yakın arkadaşımla. Bakalım ayarlayabilirsek güzel olacak sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Ailemi severim ama öyle ayrı kalınca da özlemden kahrolan bir insan da değilim. Biraz bu konuda duygusuzumdur

Bir ev masrafları gözümüzü korkutuyor o kadar. 3. bir kişi bulursak aylık kişi başı 300 liraya geçinsek başka bir şey istemem
Hocam bizim çıkacağımız evin kirası ayda 1.000 lira ve aidat ile beraber 1.200 yapıyor, ancak açık-kapalı yüzme havuzu, spor salonlar gibi özellikleri var sitenin ev falan çok havalı

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:42:55 -->-> Daha önceki mesaj 19:41:38 --

Ertan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla benim arkadaş pek o kafalarda değil. Varsa yoksa işi onun için. Pek sosyal biri değil yani. O yüzden evde çok fazla hareketlilik yok. Ama tabi rahat olmamızın yanında arada koptuğumuz anlarda oluyor zaman zaman Ben genelde dışarıya çıkıyorum eğlence vs. için. He sizin arkadaşlarda aynı kafadansa sizle, dışarıyı eve getirirsiniz sizde
Ama her türlü keyifli oluyor yani. Bide ailenize çok uzak olmayacaksanız kesin çıkın. İstediğini zaman gidip görürsünüz sonuçta..
Hmm anladım hocam bakalım hayırlısı şu kafamdaki yol izasında gideyimde eve çıkacağım hemen