2003-2007 arası aynı sınıfı hatta aynı sırayı paylaştığım lise arkadaşımla şuan aynı evde yaşıyoruz. 10 yıl olmuş tanışalı vay be şimdi farkettim

Neredeyse hayatımın tamamına yakınının geçtiği evde, yani ailemle yaşadığım evde yaşıyoruz şuan. Annem ve babam memlekete gittiler. Kardeşim zaten orda okuyordu, abimde evlenip oraya yerleşti. Bizimkilerde artık bıkınca İstanbul'dan hadi gidelim dediler.. Ama benim iş güç her şey burada oldugu için gidemedim... Sağolsunlar baya bi eşyada bıraktılar bana, o konuda da sıkıntım olmadı. Tabi kira olsun, o eşyalar olsun parasını aydan aya ödüyoruz.. Memlekette aldıkları beyaz eşyanın taksitlerini ben ödüyorum mesela.. Artı kiramızıda veriyoruz, orda kira ödüyor bizimkiler çünkü.. Gerçi kendi evimizde olsa yine kira veririm. Sonuçta hazır bi gelir buda. Ben olmasam hemen başkası tutar kiralık..

Neyse daha yeni sayılır ama mekanın yabancı olmamasından da kaynaklı biraz, alıştım bi şekilde.. Yemek falan hiç dert değil. Sadece yoğun oldugumuzda dışardan söylüyoruz. Onun dışında yemek yapıyoruz evde her türlü. Arıyorum annemi, anne şu yemek nasıl yapılır. Ocağın başında o anlatıyor ben yapıyorum Gayette güzel oluyor ayıptır söylemesi yaptıgım yemekler
Normalde de karışmazlar gerçi dışarıda nerdeymişim napıyormuşum diye ama evde olmadıkları zaman, merak eden de yok, arayıp soranda yok, istediğin saatte gir eve, istediğin saatte çık.. Her şey senin elinde.. En güzel yanı bu olsa gerek..

En kötü yanını söylememe gerek yok aslında.. Özlem yiyip bitiriyor insanı bi yerden sonra. Dediğim gibi daha çok yeni ama fena halde özledim en başta annemle babamı ve kardeşlerimi.. Gerçi çok uzakta değiller, Bursa dediğin nedir, aha şurası İstediğim zaman gidebilirim.. Hazır deniz uçağıda koymuşlar. Biraz tuzlu ama 10-15 dakikada falan gidiyorsun.. Yılbaşında da gitmeyi düşünüyorum, bi süpriz yapalım

Baya bi uzattım, kendimi anlattım falan ama yazdıkça yazası geliyor insanın napıyım Uzun lafın kısası, kafaya koyduysanız çıkın hocam. Eğer benim gibi annenize babanıza düşkün bir insansanız, tek sorun yaşayacağınız konu onları acayip bi şekilde özlemeniz olur. Onun dışında her şeyin üstesinden gelirsiniz hayırlısıyla..