KheizLech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam belli bir amaç için o video koymadım sadece arkadaşın konusuyla alakalı olduğu için o video ekledim ama sadece onu değil tam karşıt görüş olarak bir müslüman hocanın videosunuda ekledim tarafsiz olmak adına. Bu arada hocam sadece kuranı değil diğer kutsal kitaplarıda okudum süreklide farklı kaynaklardan okumaya devam ediyorum hatta ilahı olmayan dinlerin kitap veya kaynaklarını okuyorum 2-3 yıldır kafayı bu konulara çok taktım
O zaman şöyle söyleyim, müslüman hoca dediğin zaman önce bir suratına bakacaksın. Sakalına jilet vuran adamın hocalığından ben hemen şüphe ederim. Madem hocasın, madem müslümanlık adına hocalık ediyorsun sünnet olan o mübarek sakalı kesmeyeceksin. Bunu bile bile o sakalı kesiyorsa ben bu adama ne güvenicem?

Ayrıca şu konuda bana güvenebilirsin, sürekli Kuran-ı Kerim'i okuyarak biyere varmaya çalışma hadisleri ve evliyaların kitaplarınıda sürekli oku ki senin zihninin yetmeyeceği yerlerde fikir alacağın veya ufkunu genişletecek rehberler edin.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:19:12 -->-> Daha önceki mesaj 19:12:24 --

Buyrun size geçmişten değil günümüzden bir örnek vereyim. Maalesef ki profesör olmuş bu sapkın din adamı olarak kendini tanıtan pis adamın Allah'ın nurundan nasıl uzaklaştığını görün.

Before:

After: