Bakın arkadaşlar Kuran-ı Kerim tebellüğ etmez iseniz hikmetini anlayamazsınız. Siz adım gibi eminim ki tartışan birçok arkadaşım Kuran-ı Kerim'i okumamış insanlar. Ben tüm kitapları okudum ve aralıksız olarak tekrar etmeye de çalışıyorum Kuran-ı Kerim'i anlamak adına.

Bilmediğiniz bir konuda fikir yürütmeyin, kurtulun şu cehaletten okumayıp duyduğunuzla birşey yazmayın ki kaldı ki bu dinimiz.

Hem müslümanım diyorsun hem okumuyorsun bir de üstüne müslüman olmadan ölen nasıl cehenneme gider diye Allah'ın hikmetini sorguluyorsun yapmayın.

Okuyun anlayın sonra isterseniz inanmayın herkes kendi keyfii hayatını yaşar. Öteki tarafa gidince görürüz eğer müslüman olmadan cennete giren olursa yapışın yakama hakkınızı helal etmeyin bana.

@KheizLech; müslümanlığı bitirmek için bir araya gelmiş kurumların hazırladığı belgesel ile ne öğreneceğiz? Niyetin iyi anlıyorum fakat Kuran-ı Kerim varken sen gidip gevurun hazırladığı belgeseli izlersen olmayan bilgin iyice çorba olur. Karıştırır durursun. (bunu herkes için söylüyorum)