Bu adamı 2-3 gün önce izledim Nihat hatipoğlu'na din tüccarı falan diyordu.Peygamber efendimize muhammed diye hitap ediyordu.Böyle boş adamlardan din mi öğrenilir.
Hocam tartışmak için gerçekten söylemiyorum samimiyetimden emin olabilirsiniz. Bu adami sevdiğimden değil national geographic'de böyle bir video var ve buna karşıda söyle bir hocanın videosu var diye ekledim. Nihat hatipoğlu din tüccarimidir %1milyon peki niye çünkü sürekli hadislerden bahseder durmadan hadisleri anladı sahih hadis diye anlatıp durduğu özellikle Buhari, Müslim, azda olsa Tirmizi'den hadisler söyler fakat bu sahih hadislerin içinde öle hadisler var ki dudağınız uçuklar ne küfürler akla mantığa sığmayacak saçmalıkta hadisler ama onları televizyonda söyleyemiyor işine gelenleri seçiyor onları anlatıyor insanlara sen demişsin ya din tüccari daha neleri hak ediyor nihat cübbeli vs bunlar hep aynı güler yüzle komik sakalar esprilerle insanlari kandırıyorlar ne yazık ki
son olarak muhammed peygambere kuran muhammed diye hitap ediyor diye bir videosu var kurandan ayetle açıklamasını yapıyor yanlış anlama avukatı filan değilim sadece bende bir ara 5-10 videosunu izledim ordan biliyorum