ben hindistanda doğdum. annem babam çevremdeki herkes krem peynire tapıyor diyelim. ve ben doğduğum andan itibaren hep krem peynir kültürüyle büyüşümüşüm. diğer dinleri araştırmaya gerek duymamışım? niye çünkü bütün ailem buna inanıyor. ama çok iyi bir insanım. cennete giremeyecek miyim? adaletine kurban
Aşık olmaya gerek duyuyorsun, manita yapmaya gerek duyuyorsun, taptığın şeyi yemeye gerek duyuyorsun, hadi hiçbirini yapmadın geneleve gitmeye gerek duyuyorsun da orada duran bir camiye mi gitmeye gerek duymuyorsun? Henüz çok küçüksün, Allah'ın adaletini sorguluyorsun büyük günah, yapma kardeşim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:38:23 -->-> Daha önceki mesaj 16:36:12 --
Demek istediğim şuydu aslında cennet demem yanlıştı.
Evet şimdi daha doğru oldu, cennette cehennemde mertebelerle oluşturulmuştur. Allah belki bir günahımızı affetmek isteyecek ama hakkını helal etmeyen biri yüzünden cehenneme gideceğiz ona görede mertebelendirecek.
Mertebe konusunu da değinmen çok iyi oldu. Sağ ol, direkt cennet cehennem değil mertebeleride düşünmek lazım tabi.