Arkadaşlar black friday indiriminden 1 yıllık business plan aldım ya da aldığımı sandım.Wp yükledim,tema yükledim.Sonra baktım ki hesap suspended olmuş ardından mailime hesabımın aktif olması için kredi kartı ve kimlik fotokopimi istediklerine dair mesaj gelmiş.Gönderip bekledim.Hesap açılmayınca bu sabah telefon açtım,görüşme sonunda hesabımın aktif olduğuna dair mail gönderildiğini gördüm.Biraz bekledim baktım yine açılmıyor.Tekrar telefon açtım.Yine benzer bir muhabetten sonra yine aynı maili göndermişler.Hesabımı kontrol ettim sorun yok.Eğer böyle bir durum gelirse sizinde başınıza gönderdiğiniz mail ya da ticketa cevap beklemeden telefon açmanızı tavsiye ederim.Live chat hiç açılmadı.Resmi forumunu araştırdım.Müşteriden 48 saat içinde geri dönüş olmazsa hesap siliniyormuş,para iadesi yapılıyormuş.

Hostgator dan hosting aldığıma pişman değilim sadece ihs'den çok çok daha yavaş.Sık sık yedek alacağım ne olur ne olmaz.

Ayrıca black friday indiriminden domain almak içinde yararlanmak istedim olmadı.Kredi kartımı kabul etmedi.