Diğer dinlerin kitaplarının içeriğinin nasıl değiştirildiğini artık ilkokuldaki çocuklar bile öğreniyorlar.
Martin Luther, papanın kitabı kendi lehine kullanmak için değiştirdiğini biliyor ve ayaklanıyor fakat papa hemen afaroz ediyor Luther'i.
O dönemde rahipler para kazanmak için cennetten arsa kiralıyorlar.
Bizim kitabımızda ise böyle saçmalıklar bulunmamaktadır ve Hz. Muhammed (S.A.V)'e vahiy inerken söylenenleri kendisi yazmıyor.
Rasûlüllah (s.a.s)in vahiy kâtipliğini yapan diğer bazı kişiler de şunlardır: Ebu Bekir, Ömer b. el-Hattab, Ali b. Ebi Talib, Osman b. Affan, Amr b. el-As, Muaviye, Şurahbil b. Hasene, Muğire b. Şube, Muaz b. Cebel, Hanzele b. er-Rebi, Cehm b. es-Salt, Huseyn en-Nemerî, Zubeyr b. el-Avvâm, Amir b. Fuheyre, Ebân b. Said, Abdulah b. Erkâm, Said b. Kays, Abdullah b. Zeyd, Halid b. Velid, Alâ b. el-Hadremî, Abdullah b. Revâha, Huzeyfe b. el-Yemân, Muhammed b. el-Mesmele vs.
Eğer bir değişiklik olsaydı bukadar kişiden birisi karşı çıkardı zaten değil mi?
kardeş bak zıt cevap yazma dk 1 gol 1 yapmayın insanca sorduk insanca cevap ver değiştirildi demesi kolay kanıt göster bende bunu merak ediyorum değiştirildiğini senden duymak için bu konuyu açmadım değiştirilmediğine dair 2 makale okudum.
kaynak1 kaynak2
ve sen hiçbir kutsal kitaba saçmalık diyemezsin onlar nasıl senin dinine saygı duyuyorsa sende duymak zorundasın.
ve bana önsezilerle cevap verme buna nasıl emin olucaz değişip değişmediğine ya tamamiyle değişmeyip bazı kısımlar değiştiyse böyle bir varsayıma nasıl cevap vericeksin ?