Herkes diyo ki Ty ağladı vs vs...Arkadaşlar Allah aşkına adamın zaten mesleği oyunculuk bi zahmet bırakın da yapsın (tabi ki gerçek olma ihtimali de var ama şu an öldü ölmedi tartışması yapıldığı için bunun da göz önünde bulundurulması gerek) adam dibinizde birini vursa sizi vurmadığına ikna edebilir,Hollywood oyuncuları bizim Türkiye'de Kanal 7'de ki Gerçek Kesit oyuncuları gibi değil.Eminim ki ne dersler almışlardır şimdiye kadar oyunculuk bi yana ikna yeteneği üzerine hemde...
Hocam ölmediyse öldürürüz

Onca üzüldük yani hakkını versinler azcık dimi
Şaka bir yana ölmediyse bu sefer sinemaya gidip izliyeceğim

İlk defa hızlı ve öfkeliyi sinemada bu olay yüzünden izliyeceğim

Eğer reklamsa hasını yaptılar beni kandırdırlar mq
Mahallede çocuklarla hep bu adamın filmlerini izlerdik etkilenmemek eldemi mq

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:29:01 -->-> Daha önceki mesaj 23:25:55 --
gerçekten viral reklam amaçlı yapıldıysa nasıl geri dönecek çok merak ediyorum . Ama bu kadarınada kalkışamazlar gibime geliyor :| bir yandanda okuduğum şeyler viral reklam olduğuna inandırıyor . Bilemedim açıkcası , bakalım 2-3 güne belli olucak her şey .
Reklam olma olasılığı çok yüksek bir çok açık var adam ölmeden bir gün önce öldü haberi index alıyor fake olduğu çıkıyor sonra birdaha ölüyor öldürsek mi öldürmesek mi diye karar veremediler heralde

Plaka farklı bir çok şey var açık olarak değerlendirilebilinecek.