Şüpheli bir ölüm.O arabanın o hale gelebilmesi için ya patlatılması lazım yada çok hızlı olması lazım.Çok hızlı olsa ne o ağaç öyle sağlam kalırdı nede çarptığı her hangi başka bir nesne sağlam kalabilirdi.
Ki üstüne üstlük direksiyondaki arkadaşı profesyonel ralliciymiş
Bu olayda çok soru işareti var.Ve hiç biri cevaplanamayacak sanırsam.
aynen dediğin gibi benim de aklım oraya takıldı arabanın parçası kalmamış sağlam ama o cesetleri oradan nasıl çıkartmışlar da hemen anlamışlar o olduğunu daha otopsi yapıldığına dair bilgi yok, ayrıca aynen kullanan arkadaşı da ralliciymiş zaten..
bilmiyorum inanmak istemediğimden mi öyle geliyor ama sanki arkasında başka şeyler var gibi.
ne varki bana da bu ölüm şüpheli gibi geliyor
arkadaşlar o araç yanmaya karşı dayanıklı bunu çocuk bile bilir... yaw araba yeri yalıyor resmen ansıl takla atsın.. ben inanmıyorum bir ironi bence hızlı ve öfkeli 7 ön ahzırlık için
Ölümün şakası olmaz beyler.
yavaş yavaş şüpheler artıyor . umarım gerçek değildir. baya bi üzülmüştüm ne yalan söyleyeyim.
Beyler alın size olasılık
Jason Statham filmde kardeşi öldürülmüştü.Ve intikam alacağına söz verdi.Filmde Brian O'Conner karakterini öldürüyor(Dominic Toretto nun en yakın arkadaşı).Sonuçta Vin Diesel baş rol .Resimler ise o sahnenin çekimlerinden alınmış olabilir.Böyle bir şey yapsalar tepkiniz ne olurdu
Hemen koymuşsun kanalına fame.

Bana soracak olursanız Paul ölmedi,yeni çıkıcak film için insanları heyecanlandırıyo olabilirler veya viral reklam tarzı bişey olabilir bu.
Çünkü aracın o şekilde hurdaya dönmesi için cidden süratli bir şekilde gidip,çarpması gerek.
bkz:bu fotoğraf
o incelikte bi ağaç nasıl hala orda kalmış ben anlamıyorum?
Ayrıca cesedine dair en ufak bir iz yok,internette dolaşan yüzü yarık fotoğraflar Paul'a ait değil.Asıl olayı görcez zaten cenaze merasiminde,Amerikan federalleri düdüklerler valla
Konumuza gelicek olursak,
olay olduğu sırada akşam/gece civarlarında ama itfaiye orda olduğunda sabah olmuş oluyor.
Ayrıca olay Los Angeles'ın göbeğinde oluyo,İstanbul'da Mecidiyeköy gibi bi yerde böyle bi kazanın olduğunu düşünün kundakta ki bebek bile kalkıp olayı izler...Orda 1 allahın kulu yok,üstüne üstün 1 araba gitmiş orda video çekiyor onun haricinde de olaya dair video veya fotoğraf yok...
Beyler şuan twitterda R.I.P mesajından çok öldü ölmedi tartışması çıktı.Hakikatten niye başka görsel yok araba 2 fake ceset resmi :S
Tyrese Gibson kaza yerinde ağlarken var.Niye başka sağlam görsel yok birde vin diesel mezar başında bide o var.
Eğer ölmediyse sinirle paul`u da tüm ekibide öldürmemiz an meselesi

Hele ölmediyse teflon tavayı ıslatıp ıslatıp vururum kafalarına
twitterdan "paul walker" aratın tartışmanın babasını görün.