"Erkek arkadasının parası olmadığı için TOKUM ! diyende vardır, YOKUM ! diyende"
Geçende face hesabımda paylaşmışdım bu sözü. Çok güzel bir söz..
Arkadasım öncelikle bu olay senin öyle abarttıgın gibi çok büyük bir mesele olmayadabilir . Kızın aklından böyle birşey hiç geçmemişde olabilir .
Kimi kızların yapısındada olabilir. Benimde bir tane arkadasım var ne zaman öyle sohbet etmek için bir kafede falan bulussak elini cebine hiç atmaz ama hadi bakim bugun yemekler senden desek hiç 2 letmez öder.
Bu işin kötü tarafı sana böyle birşey hissettirmesi olmuş.
Bir kere aklına düşdü ya bu kemirirde kemirir beynini.
Öncelikle şunu söylim dünyada karşısındakinin ne düşündüğünü kalbinden neler geçtiğini analayabilen bir insanoğlu daha doğmadı heleki karsındaki kadınsa yok öyle bişi.
yapman gerekeni bence kızla konuşman bu konuyu . Konuşmadan hiç birşey anlaşılamaz.De böyleyken böyle hiç elini cebine atmıosun kötü hissediyorum die .
Ama Direk konuşamam hem kötü sonuçlanabilir kırılır falan dersende ayak yap.
Aşkım de hayırdır de bir sıkıntın mı var paraya mı ihtiyacın var borçtamısın falan diye sor.
Şaşıracakdır büyük ihtimal. Sende söylersin hiç elini cebine atmıyorsun hesap ödemeyi falan teklif etmiyorsun senin böyle biri olmadıgını bildiğimden acaba borcun sıkıntın mı var diye merak ettim dersin.yardımcı olabilirim dersin böyle birşey varsa.
hem ilgili erkek moduna girmiş olursun hemde içindeki şüpheden kurtulursun.
Sözleri davranışları sana belli eder zaten.