Adam yanarak feci bir sekilde olup gitmis buradakiler de nereye gidecegini tartisiyor.
Tengri katinda hicbir din, hicbir insan digerinden ustun degildir. Tengri o kadar buyuk ve adildirki herkesi esit gorur. Muslumanligin tek din olarak lanse edilmesi tamamen uydurmadir.
Dikkat ederseniz islamda, hristiyanlikta, yahudilikte sadece kendine inananlarin cennete gidecegini vaad eder. Cunku hepsi degisime ugramistir.
Adam para toplayip ihtiyac sahiplerine yardim ediyor (musluman cocuklarinda dahi). Boyle insalar cennete gitmeyip burada insanliga hicbir faydasi olmayan ama cennete gideceklerini sananlar mi gidecek? Yoksa 8-10 yasinda cocuklari kendilerine es yapan sapiklar mi? Yada kardesine tecavuz eden pislik imamlar mi? Veya allahu akbar diye kafa kesen, insan olduren caniler mi? Muslumanligi cok bozdunuz cok.