Bence böyle bir siteyi satmayın hocam site benim olmadığı halde satılmasına üzüldüm

Gerçekten emek verilmiş.
Tesekkur ederim, bugun satilmazsa satis sonlanacak zaten devam edecegim.
siteniz çok güzel tema ve yazılım olarak, böyle kaliteli siteleri gördükçe insan gaza geliyor gerçekten. sitenin scripti + temayı satmayı düşünürseniz almayı düşünürüm doğrusu.
Yazilim cikartacagim yakinda 2-3 haftaya kadar o yazilimi satin alabilirsiniz ama olayin yazilimdan bitmedigini bilmeniz gerekli. En basitinden binlerce site wordpress kullaniyor tasarimlari bile ayni, bazisinin hiti 0 bazisinin hiti 100k. Yazilimin etkisi var ama olay onda bitmiyor.Yazilimin yaninda taktilerde verecegim ucretsiz olarak yaptigim herseyden bahsedecegim.
Bu siteden oyun oynuyorum bazen. Satış fiyatı yüksek gerçekten ama site hak ediyor. Sitenin scriptini satmayı düşünürseniz, bana da PM yollayınız. Hayırlı satışlar.
Ayni yazlim aciklmasi siyin icinde gecerli tesekkur ederim bu arada youmlariniz icin.
gerçekten kaliteli bir siteye benziyor. Gelir ekran görüntüsü alabilirmiyim? url kanal var ise özellikle url kanallı olarak.
skype adresini gonderirsen teamviewer ile gosterebilirim.