Aslında çoluk cocukla dalaşa girmem de siz haddinizi çok aşmışsınız. Sizin yazdıklarınızı görünce de üzüldüm. Gerizekalı kafam neden fikirlerini anlatıyorsunki.

Hkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@pyromus söylediklerinizin hiçbirine katılmıyorum.
Sana fikrini soran olmadı. Önce anana babana vatana millete hayırlı biri ol, okulunu bitir. Bu sektörden ev geçindirmeye başla o zaman senin sözüne itibar ederim.

Hkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"$_POST ve $_GET'teki injectionlar tespit edilsin" demek nasıl bi işgüzarlık? E PHP otomatik yapsın bütün işlemleri sizin yerinize?
Benim için BUG ları da otomatik bulursa sevinirim.

Daha netten fonksiyonların manalarını araştırarak kod yazıyorsun bi de çıkmış ders vermeye kalkmışsın. Şuan kod yazıyorsun ama öylesine yazıyorsun. Küçümsemek için söylemiyorum bende öyle öğrendim. Algoritma nedir bilmiyorsun, Yazılım Mimarisi ve felsefesi adına beynini bile yormamışsın. Bu sektör nereye gidiyor gelecekte bizi neler bekliyor bilmiyosun. Sen hiç 15 yazılımcı ile aynı anda çalıştın mı ? Hepsi class bilmiyorsa, nasıl uyum sağlıyorlar bir fikrin var mı ? Başladığın proje yarıya geldiğinde bitmesini planladığın tarihden çok daha uzakta biteceğini anladığın bir durum oldu mu ? veya 6 ay hiç para kazanmamayı göze alarak oturup proje yazdın mı, hemde eve para getirmen gerekirken ? Lütfen bi git biraz uzakta oyna. Burası oyun parkı veya ütopya dünyası değil. Gerçek hayatta senin teorilerinden çok daha fazlasına ihtiyac duyuluyor. Umarım yukarı da söylediklerimin hepsini yaşarsın, beni de hiç unutma.

grafitus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli Hakan'ın söylediklerine ek olarak ben de birkaç şey söyleyeyim: Siz kimsiniz ki koskoca projelerin yazarları dururken r10.net çapında script yazımında bulunan birinin görüşlerini alsınlar??
Ben Yazılım Mühendisiyim. Yaşım 29. 12 Programlama dili biliyorum. Program yazılımcılığı dışında robot ve makine programlama da biliyorum. Buzdağının görünen kısmı yani r10 da yaptıklarım dışında, R10 dışında yaptığım onun bir 10 katı kadar da projem var. Ben ekmeğimi bu sektörden kazanıyorum. Ben Rasmus Lerdorf ile karşılaşsam ona cevap verebilecek kadar yazılımcılıktan anlıyorum. Peki sen kimsin ? 2 bot yazdın diye PHP uzmanları arasına mı katıldın. Rasmus Lerdorf'un avukatımısın ? Terbiyesiz.

php ye başladığımda sene 1998 idi. O zamanlar ASP çok popülerdi herkes PHP ye bundan bir *** olmaz diyordu. Burda hatırlayan abilerin vardır sor anlatsınlar. Bilgisayarım yoktu internet kafede arkadaşlarım half-life oynarken ben kod yazıyordum. Türkçe kaynak %5 veya %6 idi. Bir defterim var hala durur. Kodları ona yazıyordum, bildiğin kağıda. Ben itina ile php ile uğraşmaya devam ettim. ceviz.net'te PHP dökümantasyonunun türkçe olması ile yaşayan PHP seven insanlar vardı. Bu dediğim olay daha 1 2 sene içinde oldu.

Bi de utanmadan detaylı açıklama yapmış. Bana detaylı açıklama yapacağına önce özgün ve düzgün bir iş yap. Mesleğin şarlatanlık olmasın, İnsanların içeriklerini çalmak olmasın. O zaman çık bana akıl ver.

grafitus, saintx ve Hkan ; Sizin üçünüzün bu işler için yorduğunuz kafanın toplamımın belki 3 4 katı kadar zaman ve emek harcadım. Herkesin hayatta en iyi olduğu bir alan vardır. Benimkisi bu. Bana ders vereceğinize bana adreslerinizi yollayın ben hepinize üniversite hazırlık kitapları yolluyim önce okulunu okuyun. Size de fikir sunmak için sıra gelecek elbet.

Biliyorsan konuş alim sansınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar demişler. Önce adam olun, adam gibi konuşmayı öğrenin sonra sizle her platformda tartışırım verecek bir cevabım vardır. Ama böyle insanların varlıklarını ve başarılarını hiçe sayarak bir tartışmaya girerseniz, sizi o masada rezil ederim.

Herkes Haddini bilecek !