Burada ki arkadaşlar kendi siteleriyle uğraşmanın daha mantıklı olabileceğini düşünürler.
Şayet kendimden örnek veriyim ben makale girmeye üşeniyorum ve editör arkadaşlardan ücret karşılığı makale alıyorum. Umarım böyle bir ekip kurarsınız şayet kurarsanız çok güzel bir ilerleme kat edersiniz diye düşünüyorum. Şimdiden başarılar dilerim.
Yine editör karşılığı içeriği siteye koyabilirsiniz hocam kurarsam

Tabi siz kazanıyorsunuz demekki ki makale alıyorsunuz, bu durumda benim sisteme geçişiniz pek bana da mantıklı gelmiyor fakat yeni başlamış veya başlayacak olsaydınız daha sıcak bakardınız sanırım.
Teşekkürler, bol kazançlar.
Bu sistem sonrasında herhangi bir anlaşmazlık olayında taraflardan yazar olan kişi ayrılacak ve asıl site sahibi olan kişi devam edecek ve o zamana kadar gelen hitlerin sonrasında yine artış olacak ve site sahibi kazanmaya yine devam edecek, fakat diğer yazar veya yazarlar bu kardan nasibini alamayacak.
Aslında öyle değil hocam, her ne kadar bir sözleşme imzalayamayacak olsam da: kişi ayrılsa, bir daha içerik girmeyeceğini söylese bile en az X ay daha reklamları kaldırılmaz ve geliri istediği yere aktaracağımı taahhüt ederim. Tabi bu durumda karşılıklı güven önemli.
bu işi yapabilmek çok zor. yapılırsa mutlaka tutacaktır. ne kadar çok kaliteli içerik, o kadar kaliteli hit ve para.. ama kimse uymaz bu sisteme.. keşke yapılabilse de görsek ülkemizde böyle bir oluşum.. bildirgec misali
Biraz da şans sanırım hocam. Teşekkürler yorumunuz için.