SerhatCetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
VDS Sunucu alsanız, ne hosting firmasını zora sokmuş olursunuz ne de kendiniz zora girmiş olursunuz.

Ayda 2-3 reseller değiştirmek yerine, 1 sefer VDS'e ödemeniz daha ekonomik olacaktır.
hocam konunuzu ve sitenizi inceledim, bana cpu sorunu olmayacak, günlük minimum 10k tekil hiti rahatlıkla kaldırabilecek bir vps lazım, paketlerinizden hangisini önerirsiniz. ayrıca ekomoikte olmalı, çünkü yeni başladık projeye.. gerçekten ilgi gördü ancak henüz bi para felan kazanamadık, sermayeden tüketiyoruz. yanıtınızı bekliyorum

whoyouare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ustam alacaksan 1-2 gün içinde al %75 indirimden veya %60 indirimden faydalan. Almayı düşünmüyorsan sorun yok zaten

indirim konusu https://www.r10.net/yabanci-hosting-f...di-guncel.html
hocam bunların türk yetkilileri yok sanırım, ayrıca kredi kartı ile almaya çalışmıştım daha önce burdan ama alamamıştım. birde, ilerde bir sorun oldu mu biz kiminle irtibata geçicez ?

DHS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteniz aşırı cpu kullanımı yapıyorsanız hostgator den üst seviye paket almadığınız sürece aynı sorunlar karşılacaksınız bu nedenle size tavsiyem öncelikle sitenizi iyice bir optimizasyon yaptırmanız ve mümkünse paylaşımlı hosting yerine vps vds cloud yada dedicated sunucu kullanmanızdır.

Siteniz çok fazla hesap değiştirdiği için google tarafında pek iyi karşılanmaz.
Hocam sitemiz hiç hesap değiştirmedi, açılalı zaten 1 hafta oldu. ancak açıldığı 2 günün yarısında 1661 tekil hit ile CPU aşımından dolayı suspended oldu site, WHM panel bende, share hosting kullanıyorum linux. türkiye lokasyonlu bir firma yine. firma yetkililerile görüştüğümde 1500 tekil hitten sonra suspended olayı ihtimal dahilindedir dediler ve beni sanal sunucu almaya yönlendirdiler. proje tutmuş gözüküyor. o yüzden günlük min. 10k tekil hiti kaldırabilecek sunucu arıyorum. ve hep karşıma vps çıkıyor. proje henüz çok yeni olduğundan bir kazanç şuan söz konusu değil, sermayeden yiyoruz. o yüzden birazda ekonomik arıyorum işin doğrusu. ilginiz için teşekkürler.