serdarureber adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayarlara Girip Okuma Ayarlarını UFT-8 olarak değiştirmenizi söylemiş. Aksi taktirde. XSS açığıyla veritabanınıza full erişim sağlıyormuş. Buda demek oluyor ki admin şifresi dahil veritabanın da her şeyi yapabilir. Ayarlara girip Okuma Ayarlarının UFT nin 7 mi 8 mi olduğuna bakar mısınız.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:04:16 -->-> Daha önceki mesaj 20:46:35 --

Eğer UFT 7 olan seçenek seçiliyse onu UFT 8 yaparsan sorunun hallolur. Baktın mı?
zaten utf 7 yapılmış hocam. tüm yazılar soru işaretliydi. yeniden utf 8 yaptım düzeldi. ama nasıl utf 7 yapıldı onu bilmiyorum. şu an tüm siteyi indiriyorum tarama yapacagım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:30:06 -->-> Daha önceki mesaj 21:29:18 --

Cuslaw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteye Dadandılar diyorsunuz shell atmış olabilirler.

Ve bu php shell dosyası ftp'de oluğu sürece ne yaparsanız yapın yine hacklerler.

Arkadaşın dediği gibi , tüm dosyalarınızı indirip sağlam bir virüs taraması yapın.Bilgisayarınıza da aynı şekilde.

Daha sonra ftp ve admin bilgilerinizi değiştirin...
hocam shell dosyalarını her antivirüs anlayabilir mi? var mı önerdiğiniz antivirüs programı.