@Meftun @CLR34 @guttsay

Her konuya açıklık getirmek istiyorum öncelikle mining yaptıran sitelerin karı şurdan gelmekte blocklar arası sistemdeki kullanıcılar mining yaptıkları zaman 1 blockdan 25 btc geliyor site kendisine 1.1 btcyi çekip geri kalan btc yi sistemde kazan kullanıcılar arasında en fazla hash kıran ile en az hash kıran a orantılı bir biçimde paylaştırıyor...

Programı çalıştırmanız için sisteminizde en son sürüm Java nın kurulu olması gerekmektedir ayrıca sisteminiz tam yetkili kullanıcıdan giriş yapılmalıdır ve yönetici olarak çalıştırılmalıdır.

Bununla birlikte mining yaparken kullanmadığınız bir bilgisayarda program çalışır durumda olması lazım benim daha önceden düşündüğümü

http://thehackernews.com/2013/11/don...in-mining.html

yukarıdaki adresde belirtmişler çoğu bitcoin mining pool siteleri sizi zombi yapabiliyor yada free proxy modunda gezebiliyorsunuz.

ayrıca türkiyeden bence hizmet almayın derim özelliklede kendi datacenter larında bu hizmeti yapanlardan çünkü sistemleri aynı kumarhane işletmeye benzer kazanırsınız ama asıl kazanan her zaman kumarhane sahibidir...

bu açıdan bile bakarsak mining poolları daha karlıdır ve dünyada kullanılan popüler 3 site bu işte öncüdür

1.BTCGuild
2.BitMinter
3.50BTC

hepsinin kullanımlarını videolu bir şekilde anlattım 50btc hariç youtubeye de yükledim bakabilirsiniz...

buda örnek bir miner programından kesit