Merhaba Arkadaşlar, r10 database kaybına uğramadan önce, satışa koyduğum ve her bir versiyonu için 50 adet satış sınırı koyduğum E-ticaret kitabımı tekrar satışa sunuyorum. Kitaplarımın her biri satışa çıktıkları günden itibaren, 30-45 gün arasında satış sınırlarını doldurmuşlardı.
Her bir kitap için ayrı ayrı memnuniyet yorumları aldığım ve hala r10 çevremden teklifler geldiği için kitabı tekrar satışa çıkarıyorum...
SETİMİZİN FİYATI SADECE 20 TL'dir SON 24 SATIŞIMIZ
E-Tüccar v.3 İçinde Neler Var?
I. Bölüm : -Kendi kendinize tedarikçi bulmanın yolu.
-Başlangıç için e-ticaret sitenize reklam yöntemleri.
-Etkili ürün tanıtımı ve açıklama başlığı.
-Ziyaretçilerinizi birer müşteri haline getirme teknikleri. II. Bölüm: -Ücretsiz e-ticaret sitesi kurma kampanyasının tanıtımı.
- En büyük fırsat siteleri ve bu fırsat sitelerini kendi kazancınız için kullanmanın yöntemi.
- Kendinize ait şahıs firması olmadan internetten satış yapmanın yolu.
İşte E-Tüccar v.3' ün İçeriğinden bir kaç görüntü :
HEDİYE 1:
E-Tüccar E-Ticaret Kitabı
HEDİYE 2 :
E-Tüccar v.2 E-Ticaret Kitabı
Not: Hediyeler E-Tüccar v.3 alan ilk 20 arkadaşa gönderilecektir. Ödeme Yolları:
-Misli
-Paypal
-Halkbank
-Finansbank
R10 DIŞI iletişim:
msn : erdem_ozcan_55
@hotmail.com
NOT: İlk iki kitabı alan arkadaşların maillerine 3. kitap ücretsiz olarak gönderilmiştir. Bu kitabı alacak olan arkadaşlar da bundan sonra çıkacak versiyonlara ücretsiz sahip olabilecekler.
REFERANSLAR
6 yıldır e-ticaretteyim ve 2 satış sitemiz ayrıca 3-4 sitede de mağazalarımız var, arkadaşın 3 kitabnıda baştan sona okudum çok emek verilmiş resimlerle anlatılmış. başlangıç yapacaklara çok destek olacak bir settir. Herkese tavsiye ederim. bende bilmediğim birkaç şey öğrendim teşekkürler
Gelenek bozulmamış,yine iyi bir iş çıkmış.Bilgi ve görseller şahane.Tebrikler.Herkese almasını tavsiye ederim
Daha önce Erdem hocadan iki kitabı almıştım. Anlattıkları çok güzel şeyler ve düşük sermayeler ile büyük kazanç kapıları sunuyor. Benim yer konusunda sıkıntılarım olduğu için bu dediklerini yapamadım rafa kaldırdım. Şimdi 3. kitap geçti elime. Unuttuğum tüm para kazanma hırsını bana tekrar yükledi. Eğer bulunduğunuz yer kargolama işlemleri için müsait ve az da olsa biraz bütçeniz varsa kaçırmayın derim.
merak ettiğim için aldığım bir e-book fakat gerçekden arkadaşı tanımam etmem ciddi anlamda hayran kaldım harika bir iş olmuş tekrar tekrar okuyacağım çok faydalı tavsiye ederim Allah Razı olsun..
Yine ateşleyici bir kitap olmuş. Elinize sağlık hayırlı satışlar.
E-Ticaret sektöründe olanlara, Yeni başlamak isteyenlere yol gösterici ve heyecanını kaybetmiş olan girişimcileri ateşleyici bir kitap
Önceki iki kitap gibi bu da akıcı ve inovatif fikirler ile dolu bir kaynak olmuş. Girişimci olmaya azcık meyli olan biri bu kitaplarla zengin olabilir !
Hayırlı satışlar diliyorum
Edit: Ben bu kitabı okuyup e ticarette bir o kadar nacizane, bir o kadar da küçük sayılamayacak gelirler elde ettim. Şimdi şirketiz ve işi büyüttük. Alan herkesin buna ulaşması temennimle...
Kitabı okudum güzel bilgiler var.teşekkürler...
Erdem hocam çok teşekkürler yeni kitabınızda gerçektende çok faydalı olmuş. İlk kitabınızı aldığımda KPSS çalışıyordum atanamadık öğretmenliğe, 3. kitap geldi yine KPSS devam ediyoruz
2. kitabı almıştım arkadaş 1. kitabı yollamıştı bugün baktım 3. kitabı bile yollamış sırf 2. kitabı aldım diye. r10'da böyle davranışlara pek alışkın değilim ama gerçekten "işte müşteri memnuniyeti" dedirten bir davranış. yazan arkadaşa tekrar teşekkür etmek, eline kalemine sağlık demek istedim konuyu görünce.
mailime bir sürpriz düşmüş

alan arkadaşlar eğer gerçekten bu işi yapacaksa başka kaynağa gerek kalmadan para kazanmaya başlayacaktır. kesinlikle tavsiye ederim.
1 kitap parası verdim şuana kadar üçüncü kitap bile e-posta adresime gelmiş şimdi düşünüyorumda keşke ilk kitabı aldığımda x2 yada x3 ödeme yapsaydım umarım hakkını helal edersin ellerine sağlık yine müthiş bir seri olmuş dilerim allahtan basımını nasip eder.
kitaplar on numara çok şey öğrendim.Zevkle okuyor insan..
r10 dışından alan arkadaşların mail olarak gelen yorumları: