Yani şurada yazılanlara bakıyorumda, yazıklar olsun diyorum sadece. Elinizin altında internet var, araştırmakta ne kadar aciz olmuşsunuz.
Dahada yorum yapmam. Forumu seviyorum. Ben vazifemi yaptım kenara çekiliyorum. Gerisi size kalmış.
Kalın sağlıcakla...
Bir noktada haklısın ama kafirler cehenneme gitmez sadece müslümanlar cehenneme gider kafirler arafta kalır.Cehenem gecicidir en kötü insan cehennemde 700 yıl kalır vb şeylerde vardır.
sen dini geçte önce insanca düşünmeyi öğren.Ondan sonra düzgünce islamiyeti yaşa bence.Gerçi senin düşüncen hiçbi zaman değişmezde hani insan belki diyor.Gönlü temiz olan birisi bir insanı kafir diye yargılamaz zaten.
Forumdaki ateistlerdeki mantık hatası inanmıyorsanız niye biri cennete giremez dendiginde olay çıkıyor
Arkadaşlar şu yorumlar cidden ilgimi çekti:
Bende direk kazada gittiğine inanmıyorum/inanmak istemiyorum açıkçası.
Tamam herşeyi illuminatiye falan bağlamak saçmalıkta adamın yaptığı yardımlardan dolayı öldürülmüş olma ihtimali gerçekten yüksek.
En kolay şey kaza süsü vermek(yada arabanın bir yerlerini bozarak kazaya sebep olmak),hep kaza oluyor herkes ondan dolayı ölüyor zaten.

Adam filipinlere yardım mı toplamış

Bunu kanıtlayabilirimisin?Yoksa direk okudugunu yapıştırdın mı?