bitcoin işi yakında patlar hatta simitçiler falan abi btc geçerli demeye başlar .
GPU sistemler(7G hash/sn) hazır satılıyor 2500 usd anahtar teslim fakat harcanan elektrik,zaman sonrasında elde edilen kazanç nedir?eğer çok karlı ise neden 2500 usd sistem satmak yerine günde 3-5 btc elde etmeyi tercih etmiyorlar onu anlamış değilim...???
çok yanlış düşünüyorsunuz çünkü şuanda 3-5 btc elde etmek yaklaşık 6 bin dolar bunu göz önünde bulundurursak sistem almak mantıklı
kendimden örnek veriyim bitcoinleri bozdurup yeni sistem için kolları sıvadım amazondan siparişini verdim dün gece bir önceki yazımda da belirtmiştim zaten ancak ücretini de yazayım ki alacak arkadaşlara örnek olsun ve tek sorun şuanda gümrükten geçme durumu
TeckNet® USB 3.0 10 Port Hub 10x$47.42 = 470.42
ASICMiner Block Erupter USB 330MH/s 100x$30.00 =3000
Total : 3470.42 = 6,985.86
kesinti ile bana yaklaşık 7 bin 600 tl ye mal oldu bitcoin den kazandığım para zaten 7 bindi ben sadece aradaki 600 tl yi verdim son bitcoinlerimide bozdurup tamamen bu işe girdim öğrenci için bulunmaz bir fırsat ayrıca düşündüğünüz gibi elektrik harcamayacak çünkü bir asic miner 5w 100 adet 500wat eder ki bu çok az ayrıca 1 ayda kazanacağınız bitcoin ile zaten bunu amorti edebilirsiniz bir bilgisayarın açık olmasına da gerek yok cgminer ile yada BFGminer ile rahatlıkla kasabilirsiniz.(USB minerlarda bu dediğim geçerli değil)
1 BTC ye 550 Gh/s lik sistemler satın alabilirsiniz arkadaşlar kargo ücreti yok türkiye ye de gönderiyorlar
normal bir ekran kartı GTX 660 Ti ile 1 saat açık kalırsa tam olarak 43 Tane hash kabul ettiriyor sisteme (50.03 Mh/s)
Asic Miner ise 1 saatte 2300 tane hash kabul ettiriyor sisteme (330Mh/s)hatta günü geliyor daha bile fazla olabiliyor içinde olduğunuz blocklara bağlı bir durum
Mining Pollarda 1 Hashın ücretlendirilmesi 0.00000050 BTC ve 0.00000010 BTC arasındadır...Saatlik ne kadar kastığı bariz ortada kaldıki aynı blockdan bulunursa fazlaca ücretlendirme 0.00000150 BTC ye kadar çıkabiliyor adet başına yani karlı bir iş
ayrıca bu sistemler bitcoin dışında normal şifre kırma işlemi içinde kullanılabiliyor sistemi modifiye ederseniz pek çok hashi kırabilirsiniz MD5 ,wifi hashları vs vs
Örnek 30 Dk lık istatistik NMC
Örnek 30 Dk lık istatistik BTC
(GTX 660 Ti Kullanılmıştır.)